Ara les inscripcions no estan obertes, però si t’interessa clica aquí MISSATGE WHATSAPP , envia el missatge i t’avisarem quan els extraescolars estiguin disponibles.

S’ofereix a joves a partir dels onze anys i els proposa pujar un graó més en la cultura maker, combinant algunes pràctiques presentades pel monitor amb la construcció de projectes que cada alumne escollirà segons els seus coneixements i habilitats. Durant el desenvolupament del projecte guiat de tecnologia i robòtica aplicada, s’ensenyarà a fer un bon ús de les eines i
la maquinària de l’Espai Malla i els principals conceptes de la mecànica, com ara palanques, engranatges, etc. Dins del món de la programació, s’utilitzaran plataformes com ara Makecode, Tinkercad, etc., Per tal d’acabar el curs amb projectes més complexos d’Arduino. El ritme i els projectes s’adaptaran al nivell de l’alumne.

Dia: divendres (Del 12 de gener al 22 de març de 2024).
Hora: de 17:15 a les 18:30h.
Preu: 90,00 €.
Preu especial per a socis pares o tutors: 60,00 €.

PLAÇES EXHAURIDES.

Lloc: Espai Malla, carrer de Sant Pau 9 (Ateneu Igualadí)Igualada.

APUNTA’T, COMPARTEIX AQUESTA ACTIVITAT I AJUDA’NS que TOTES LES PERSONES QUE ELS AGRADA LA TECNOLOGIA, TROBIN UN ESPAI AQUÍ.

Clica aquí per descarregar-te el cartell si vols ajudar a que les persones de la teva escola, institut o organització coneguin les activitats que poden desenvolupar en aquest Ateneu tecnològic.