“LLENÇAR-HO? NI PARLAR-NE!

Aquest és el lema del Repair Cafè, el nou projecte de l’Espai Malla, que complementa el Precious Plastic en l’objectiu d’aprofitar la gran oportunitat que suposa unir-nos a aquestes iniciatives de cooperació internacional en la línia de la sostenibilitat, la tecnologia i la col·laboració.

Repair Cafè és una activitat divertida que planteja la necessitat de recuperar la reparació d’articles de consum com a primera mesura de respecte pel medi ambient. Electrodomèstics, equips informàtics, petits mobles, roba… un munt de possibilitats de recuperar valor sense haver de fabricar de nou i produir una nova empremta de carboni. 

I sobretot, la connexió de la inquietud i sensibilitat dels més joves amb el coneixement dels més grans i experts, que no podem perdre de cap manera. La idea va néixer a Holanda el 2009, i s’ha estès arreu, promovent tant la cohesió social com la sostenibilitat. L’Espai Malla compta amb el suport de la xarxa que la Fundació Repair Cafè impulsa des d’Amsterdam.

El format de l’esdeveniment es basa en la trobada en un espai preparat amb eines i amb la presència d’experts que guien i col·laboren amb els assistens que porten el seu article espatllat. Unes hores d’aprenentatge, creativitat i finalment satisfacció de ser capaços d’entrar en una dinàmica positiva i fer millor el nostre entorn.

El divendres 28 de juny , a l’Ateneu Igualadí, carrer de Sant Pau 9, entre les 17:00 i les 20:00 hores, amb una colla de voluntaris disposats a donar una segona oportunitat a torradores, llums, assecadors de cabell, roba, bicicletes, joguines, mobles… tot allò que està trencat serà benvingut.

Els reparadors de Repair Café gairebé sempre tenen la solució.

Per a més informació contacteu amb el equip de l’Espai Malla, a  través del WhatsApp 623914519

Inscriu-te aquí  FORMULARI  i fes-ho córrer.
Tots podem construir i reparar per una societat millor.