Data: Dimarts 30 de maig de 2023, a les 19:30h

Apunta’t la data.
I recorda que si estàs interessat en descobrir tot allò que el disseny i la tecnologia poden oferir-te en els processos d’aprenentatge aquest esdeveniment t’interessa.

Estem preparats per presentar-te el projecte “Sec i Soc”, a càrrec de Martina Oriol i Maria Muñarch, de Projectes Educatius de Disseny de Producte.

“Sec i Soc”  és un projecte educatiu que apropa la disciplina del disseny de producte a alumnes de secundària obligatòria i postobligatòria per tal de descobrir-los una altra possibilitat en el seu camí formatiu.
Amb “Sec i Soc”, que és una experiència de disseny col·laboratiu, el nostre Espai Malla obre un cicle de presentacions de casos d’èxit generats a FABLABS o Ateneus de fabricació d’arreu de Catalunya.
Sabies que un fablab és un taller a petita escala que ofereix fabricació digital? Involucrar els joves en aquesta aventura és un camí impressionant per trobar respostes a les necessitats d’un col·lectiu. Un procés en què centres com el nostre Espai Malla són actors fonamentals i en el que estem compromesos.

El projecte funciona a través dʻuna perspectiva global que treballa de manera directa lʻeducació emocional i el procés creatiu, creant un vincle entre aquestes dues realitats.
Tracta de manera directa competències emocionals de treball en equip, com ara la comunicació i la cooperació, alhora que l’autoconeixement individual que, una vegada adquirides, es traslladen al taller i s’utilitzen per desenvolupar un producte, que en aquest cas és un seient.

El producte final està dissenyat pel conjunt de la classe, posant en pràctica la primera part de les competències emocionals i personalitzat per cadascun dels alumnes individualment per tal de representar-se ells mateixos en aquell producte.

“Tots som diferents, però compartim la mateixa estructura.”

La força de la creativitat

Aquí tens el vídeo documental 
 ➤ FES CLIC AQUÍ

Vídeo resum de 2 minuts que esperem que serveixi de referència de tot el potencial d’aquest projecte 
 ➤ FES CLIC AQUÍ

Apunta’t la data. I recorda que si estàs interessat en descobrir tot allò que el disseny i la tecnologia poden oferir-te en els processos d’aprenentatge aquest esdeveniment t’interessa.

Data: Dimarts 30 de maig de 2023, a les 19:30h
Lloc: Espai Malla, Ateneu IGualadí, carrer de Sant Pau 9, Igualada.
Dirigit a: Centres educatius, mestres, famílies i col·lectius interessats en involucrar-se en aquest nou tipus d’aprenentatges.

T’esperem.