Apunta’t la data i recorda fer la teva inscripció AQUÍ.

Espai Malla per a Artesans. Introducció a les tecnologies digitals d’innovació i fabricació (impressió 3D, tall làser i vinil)
Nivell: zero.
Data: Dimarts 12 de desembre de 2024
Horari: 09:30 a 12:30h
Lloc: Espai Malla, Sant Pau 9 (Ateneu Igualadí), Igualada.
Preu: gratuït per a socis d’Anoia en Transcició
Màxim de participants: 10 per ordre d’inscripció.
Docent: Inquiet

Durant aquest curs introduirem les eines de fabricació digital, descobrirem com eines tecnològiques posades al servei del col·lectiu d’artesans i petits productors, poden enriquir el procés de creació ja sigui des del branding, com per la creació d’eines personalitzades, o per introduir-los en processos d’acabats i detalls.

A partir d’un cas real: WANMAN. Xavi Rojas, amb el projecte WANMAN reprodueix el clàssic Subaru Impreza 555 a escala 1/10, i el comercialitza en format kit que permet reproduir un cotxe mític dels rallies dels anys 90 sobre un xassís de radiocontrol. Aquest projecte és un clar exemple de l’aplicació de diferents eines de fabricació digital en un projecte que neix de la passió i l’artesania de la personalització de cotxes de radiocontrol.

Vols estar al dia de tots els tallers, activitats, reptes i extraescolars que generem?

Afegeix-te al nostre canal de Telegram-

Clica aquí per descarregar-te el cartell si vols ajudar a que les persones de la teva escola, institut o organització coneguin les activitats que poden desenvolupar en aquest Ateneu tecnològic.