L’Espai Malla encara l’estiu amb les activitats més radicalment creatives i actuals.
CIBICO  (Tall Làser) és un projecte que uneix sostenibilitat i tecnologia a partir dels biomaterials i la intervenció de l’ecodisseny per assolir els objectius d’economica circular.

Dimarts 27 de juny de 2023, a les 19:30h es presentarà aquest projecte a l’Ateneu, una proposta de l’Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic de Nou Barris de Barcelona, a través del Naifactory Lab, un estudi creatiu especialista en estratègies que aprofiten recursos locals i col·laboren amb mà d’obra social. En definitiva, una iniciativa que es basa en la tecnologia per assolir objectius de sostenibilitat i responsabilitat social que ha merescut el reconeixement com a guanyador del programa “La Ciutat Proactiva” 2021, en la creació de cartelleria sostenible amb biomaterials i fabricació digital.

Espai Malla pretén així donar a conèixer CIBICO (Tall Làser) i l’aproximació revolucionària que suposa a l’hora d’afrontar els reptes que planteja, i aquest serà el número 3.

En l’objectiu de fer un món millor, Espai Malla assumeix la tasca de divulgar que tenim eines per fer-ho, de fer que es coneguin i de que es facin servir.